Preskočite zaglavlje ankete
[template(

Anketa o upravljanju gotovinom Euromoney za 2020. godinu – finansijske institucije

Šta trebate znati

Pregled: Molimo vas da popunite ovaj poverljivi upitnik da biste pomogli godišnju Anketu o upravljanju gotovinom Euromoney, najmerodavnije i najobuhvatnije moguće rangiranje.

Rezultati: Kao dragocen ispitanik, dobićete detaljan izveštaj koji će vam ukazati na najnovije trendove na globalnom tržištu upravljanja gotovinom na osnovu podataka iz ankete. Takođe imaćete pun pristup na euromoney.com za mesec septembar 2020. godine. 

Pravila: Molimo ostavite prazna pitanja koja se ne odnose na vašu kompaniju i u najkraćem roku dostavite odgovore (rok 17. juli 2020. godine). Napominjemo da su u anketi obavezna samo pitanja označena sa *.

DOBRO ZAPAMTITE: Koristite samo plava dugmad za povratak i sledeća dugmad navedena u anketi. Nemojte koristiti dugme za povratak u vašem pregledaču jer ćete tako ponovo pokrenuti anketu.

Ovaj upitnik je samo za KOMPANIJE ZA PRUŽANJE FINANSIJSKIH USLUGA (banke za upravljanje imovinom/hedž fondovi). Ako vaša korporacija pruža nefinansijske usluge onda vas molimo da kliknete ovde da biste otišli na anketu koja je relevantna za vas.
Izaberite da delite svoje lične podatke (opciono)
 Naše ankete su uvek anonimne. Međutim, razumemo da neki ispitanici možda žele da podele svoju kompletiranu anketu (uključujući kontakt podatke) sa pružaocima usluga kako bi poboljšali usluge koje dobijaju. Da biste podelili ove informacije, označite kvadratić(e) u nastavku.
 
Želite li da primate o drugim Euromoney uslugama? (opciono)
 
Možete da otkažete pretplatu u bilo kom trenutku klikom na vezu “unsubscribe” na dnu bilo koje komunikacije koju Vam šaljemo. Takođe možete posetiti naš preferencijalni centar

Izjava o privatnosti

Molimo vas da označite ovo polje u znak da ste saglasni sa dole navedenim odredbama i uslovima i nastavili sa anketom.

Ovu anketu sprovodi Euromoney Data. Vaše učešće je dobrovoljno, a odbijanje da učestvujete neće podrazumevati nikakvu kaznu ili gubitak beneficija na koje inače imate prava, a učešće možete i prekinuti u bilo kom trenutku. Vaši lični podaci i informacije koje dostavite biće poverljivi, i prikupljaće se, prenositi i/ili čuvati u skladu sa politikama Euromoney Data izjavom o privatnosti i izjavom o odricanju od odgovornosti. Ispitanici koji učestvuju u istraživanju mogu biti kontaktirani od strane Euromoney Data: za svrhe validacije, sa rezultatima ankete i izveštajima, sa pozivnicama za učešće u narednom izdanju ankete ili srodnim istraživanjima.
Za svako pitanje molimo vas da kontaktirate data@euromoney.com
Serbian