Preskočite zaglavlje upitnika
[template(

Upitnik magazina Euromoney o upravljanju gotovinom za 2020 - Financijske institucije

Što trebate znati

Upitnik: Molimo popunite ovaj povjerljivi upitnik kako biste pomogli učiniti godišnji Upitnik o upravljanju gotovinom magazina Euromoney najautoritativnijim i najcjelovitijim mogućim.

Rezultati: Kao cijenjeni ispitanik, dobit ćete detaljno izvješće u kom se ističu najnoviji trendovi na globalnom tržištu upravljanja gotovinom na temelju podataka iz upitnika. Također, dobit ćete puni pristup na pretplatničkoj razini internet adresi euromoney.com za mjesec rujan 2020. 

Pravila: Molimo ostavite praznim sva pitanja koja se ne primjenjuju na vašu tvrtku i dostavite odgovore čim prije (rok 17. srpnja 2020). Molimo imajte na umu da su samo pitanja obilježena sa * obvezna u upitniku.

NB: Molimo koristite samo plave gumbe natrag i sljedeće ponuđene u upitniku. Nemojte koristiti gumb za natrag u vašem pregledniku, jer će ovo pokrenuti upitnik iznova.

Ovaj upitnik je namijenjen samo TVRTKAMA ZA FINACIJSKE USLUGE (banke/upravitelji imovine/hedge fondovi). Ako ste vi nefinancijsko poduzeće, tada molimo kliknite ovdje za odlazak na relevantnu anketu.
Izaberite dijeliti vaše podatke (izborno)
 Naši su upitnici uvijek anonimni. Ipak, razumijemo da neki ispitanici mogu željeti dijeliti njihove popunjene upitnike (uključujući podatke za kontakt) s davateljima usluga kako bi pomogli poboljšati uslugu koju primaju. Za dijeljenje ovih informacija molimo označite okvir(e) ispod.
 
Želite primati informacije o drugim uslugama tvrtke Euromoney? (izborno)
 
Možete otkazati pretplatu bilo kad klikom na vezu „otkaži pretplatu“ u dnu svakog priopćenja koje vam šaljemo. Možete također posjetiti naš centar za preferencije

Obavijest o privatnosti

Molimo označite ovaj okvir kako biste prihvatili  uvjete i odredbe ispod, i nastavite s upitnikom.

Ovaj upitnik provodi Euromoney Data. Vaše sudjelovanje je dobrovoljno, a odbijanje sudjelovanja neće uključiti nikakvu kaznu ili gubitak olakšica na koje inače imate prava, a sudjelovanje možete okončati bilo kada. Vaši osobni podaci i informacije koje dostavite čuvat će se u tajnosti i sakupljati, prenositi i/ili pohranjivati sukladno Izjavi Euromoney Data o zaštiti privatnosti upitnika i ograničenju odgovornosti glede upitnika. Ispitanici koji sudjeluju u ovom upitniku mogu biti kontaktirani od strane Euromoney Data: u svrhe validacije, s rezultatima i izvješćima upitnika, s pozivnicama za sudjelovanje u sljedećem izdanju upitnika ili povezanih upitnika.
Za bilo koja pitanja molimo kontaktirajte data@euromoney.com
Croatian