Пропускане на заглавието на проучването
[template(

Проучване на Euromoney относно управлението на парични средства 2020 - Финансови институции

Какво трябва да знаете

Проучването: Моля, попълнете този поверителен въпросник, за да помогнете годишното проучване на Euromoney относно управлението на парични средства да стане възможно най-авторитетното и изчерпателно класиране.

Резултатите: Като ценен респондент, вие ще получите задълбочен доклад, изтъкващ последните тенденции в световния пазар на управлението на парични средства, базиран на данните от проучването. Ще получите също пълен достъп на ниво абонат за euromoney.com за месец септември 2020 г. 

Правилата: Моля, оставете празно място по всички въпроси, които не са приложими за Вашата компания, и изпратете отговорите възможно най-скоро (краен срок 17 юли 2020 г). Моля, обърнете внимание, че само въпросите, отбелязани със *, са задължителни в проучването.

Важно: Моля, използвайте само сините бутони „назад“ и „следващо“, предоставени в проучването. Не използвайте бутона „назад“ в търсачката си, тъй като това ще рестартира проучването.

Този въпросник е само за КОМПАНИИ ПРЕДОСТАВЯЩИ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ (банки/дружества за управление на активи/хедж фондове). Ако сте нефинансова корпорация, моля щракнете тук, за да отидете на съответното проучване.
Избор за споделяне на вашите данни (по желание)
 Нашите проучвания са винаги анонимни. Въпреки това, ние разбираме, че някои респонденти може да желаят да споделят попълненото от тях проучване (включително данни за контакт) с доставчиците на услуги, за да помогнат за подобряването на услугата, която получават. За да споделите тази информация, моля, отбележете квадратчето(та) по-долу.
 
Желаете ли да получавате информация за други услуги на Euromoney? (по желание)
 
Можете да се отпишете по всяко време, като щракнете линк „отписване“ в долната част на всяко съобщение, което ви изпращаме. Можете също така да посетите нашия център за предпочитания

Анотация относно поверителността на личните данни

Моля, сложете отметка в това квадратче, за да отбележите съгласието си с по-долу посочените правила и условия, и преминете към проучването.

Това проучване се провежда от Euromoney Data. Вашето участие е доброволно и отказът от участие не включва никаква санкция или загуба на ползи, на които иначе имате право, и вие можете да прекъснете участието си по всяко време. Вашите лични данни и информацията, която предоставяте, ще бъдат поверителни и ще бъдат събирани, прехвърляни и/или съхранявани в съответствие с декларацията за поверителност и ограничението на отговорността в проучването на Euromoney Data. Euromoney може да установи контакт с респондентите, които участват в проучването: с цел валидиране, с резултати и доклади от проучването, с покани за участие в следващото издание на проучването или свързани проучвания.
Ако имате въпроси, моля свържете се с data@euromoney.com
Bulgarian