Omitere antet sondaj
[template(

Sondajul Euromoney Cash Management Survey 2020 - Corporaţii

Ce trebuie să ştiţi

Sondajul: Vă rugăm să completaţi acest chestionar confidenţial pentru a face din sondajul anual Euromoney Cash Management cel mai autorizat şi cuprinzător sondaj posibil.

Rezultatele: În calitate de respondent important veţi primi un raport aprofundat cu privire la cele mai noi tendinţe în domeniul pieţei de management financiar bazat pe datele sondajului. De asemenea, veţi primi acces total la nivel de abonat la euromoney.com pe luna septembrie 2020. 

Regulile: Vă rugăm să nu completaţi nicio întrebare care nu este aplicabilă companiei dumneavoastră şi să transmiteţi răspunsurile cât mai curând (termenul limită este 17.07.2020). Vă rugăm să reţineţi că numai întrebările marcate cu un * sunt obligatorii în sondaj.

NB: Vă rugăm să folosiţi doar butoanele albastre înapoi şi înainte din sondaj. Nu folosiţi butonul înapoi din browser deoarece se va relua sondajul.

_x000D_ Chestionarul este exclusiv pentru CORPORAŢII (corporaţii/agenţii de stat/companii din sectorul public/firme de asigurări). Dacă reprezentaţi o companie de servicii nefinanciare clic aici pentru a accesa sondajul relevant.
Preferați să vă partajați datele (opțional)
 Sondajele noastre sunt întotdeauna anonime. Însă înţelegem că este posibil ca unii respondenţi să dorească să partajeze sondajul pe care l-au parcurs (inclusiv datele de contact) cu prestatorii de servicii, pentru a ajuta la îmbunătăţirea serviciilor pe care le primesc. Pentru a partaja aceste informaţii vă rugăm să bifaţi caseta/casetele de mai jos.
 
Doriţi să primiţi informaţii privind alte servicii Euromoney? (opțional)
 
Puteţi să vă dezabonaţi oricând prin clic pe linkul "dezabonare" din partea de jos a comunicărilor pe care vi le trimitem. De asemenea, puteţi vizita centrul nostru de preferinţe

Notificare privind confidenţialitatea

Pentru a confirma că sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de mai sus şi a trece la sondaj bifaţi această casetă.

Acest sondaj este desfăşurat de Euromoney Data. Participarea este voluntară, iar refuzul de a participa nu implică nicio penalizare sau pierdere a beneficiilor care vi se cuvin şi vă puteţi întrerupe participarea în orice moment. Datele dumneavoastră personale şi informaţiile pe care le dezvăluiţi vor fi confidenţiale şi vor fi colectate, transferate şi/sau stocate în conformitate cu declaraţia de confidenţialitate şi cu declaraţia de limitare a răspunderii Euromoney. Respondenţii care participă la sondaj pot fi contactaţi de Euromoney Data: în scop de validare, referitor la rezultatele şi rapoartele sondajului, cu invitaţia de a participa la următoarea ediţie a sondajului sau a sondajelor asociate.
Pentru eventuale întrebări vă rugăm să contactaţi data@euromoney.com
Romanian