Felmérés bevezetőjének átugrása
[template(

Euromoney Pénzgazdálkodási felmérés 2020 - Vállalatok

Amit Önnek tudni kell

A felmérés: Kérjük, töltse ki ezt a bizalmas kérdőívet és segítsen, hogy az Euromoney éves készpénz-kezelés felmérésének hitelességét és globalitását a lehető legjobb helyezésűvé tehessük.

Az eredmények: Nagyra értékelt válaszadóként megkap egy, a felmérés adataiból készült mélyreható jelentést a globális készpénz kezelés piacának legújabb trendjeiről. Teljes előfizetői szintű hozzáférést is kap az euromoney.com-hoz a 2020. szeptemberi hónapra. 

A szabályok: Kérjük, hagyja üresen az Ön társaságára nem vonatkozó kérdéseket, és a lehető leghamarabb küldje be a válaszokat (határidő: 2020. július 17.). Kérjük figyeljen rá, hogy a felmérésben csak a *-al jelölt kérdések kötelezőek.

MEGJEGYZÉS: Kérjük, a kérdőívben csak az adott kék vissza és a következő gombokat használja. Ne használja a böngésző vissza gombját, mert ez újraindítja a felmérést.

Ez a kérdőív kizárólag TÁRSASÁGOK (társaságok / állami ügynökségek / közüzemek / biztosító társaságok) számára készült. Ha Ön egy pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó vállalat (bank/eszközkezelő), kérjük, kattintson ide a megfelelő felmérés eléréséhez.
Adatainak közléséről Ön dönt (opció)
 A felméréseink mindig névtelenek. Megértjük azonban, hogy egyes válaszadók szeretnék megosztani a kitöltött felmérést (beleértve a kapcsolattartás adatait) a szolgáltatókkal, hogy segítsenek javítani a kapott szolgáltatást. Az érintett információk megosztásához jelölje be az alábbi négyzetet.
 
Kíván információt kapni az Euromoney egyéb szolgáltatásairól? (opció)
 
Bármikor leiratkozhat, ha az Önhöz küldött bármely kommunikációnk alján található „leiratkozás” hivatkozásra kattint. Meglátogathatja a preferencia központunkat is. 

Adatkezelési figyelmeztetés

A fenti feltételek elfogadásához kérjük, pipálja ki ezt a dobozt, majd folytassa a felmérést.

Ezt a felmérést az Euromoney Data végzi. Az Ön részvétele nem kötelező, és a részvétel elutasítása nem von maga után sem büntetést, sem az Önnek járó egyéb juttatások megvonását, továbbá, a részvételt bármikor lemondhatja. Bizalmasan kezeljük a személyes adatait és az Ön által közölt adatokat és az Euromoney bizalmas kezelési, adatvédelmi és biztonsági szabályzata és a felmérés jogfenntartása feltételei szerint gyűjtjük, helyezzük át és/vagy tároljuk. A felmérésben résztvevőket megkeresheti az Euromoney Data: Az érvényesítés céljaira, a felmérési eredményekkel és jelentésekkel, meghívásokkal a részvételre a felmérés következő kiadásában vagy a vele összefüggő felmérésekben.
Minden kérdés miatt kérjük, írjon a következő címre: data@euromoney.com
Hungarian